عصب کشی در جنت آباد

عصب کشی در جنت آباد غرب تهران

برای انجام عمل عصب کشی در جنت آباد غرب تهران، می توانید به کلینیک جنت آباد مراجعه کنید. چون بهترین مواد را برای پر کردن دندان بکار می گیرند.

مقدمه

یکی از خدمات دندانپزشکی که اغلب ما حداقل یک بار در طول زندگی خود آن را انجام داده ایم؛ عصب کشی است. در واقع زمانی که بنا به هر دلیلی دندان های ما آسیب می بیند و دچار شکستگی و پوسیدگی می شوند؛ نیاز است تا حتما از این خدمات بهره مند شویم.

البته در صورتی که ما از دندان های خود به خوبی رسیدگی کنیم و یک سری نکات بهداشتی را رعایت کنیم؛ کمتر با این مشکلات رو به رو می شویم. اگر نمی دانید که عصب کشی دندان چیست و چرا از آن استفاده می شود و یا می خواهید به بهترین کلینیک دندانپزشکی مراجعه داشته باشید؛ تا پایان با ما همراه باشید.

انجام عصب کشی در جنت آباد غرب تهران

اگر به دنبال یک مرکز عالی و مطمئن برای عصب کشی در جنت آباد غرب تهران هستید؛ می توانید کلینیک جنت آباد را انتخاب کنید. این کلینیک که در منطقه غرب تهران واقع در جنت آباد قرار دارد و برای کسب نوبت می توانید با شماره 09002080018 ارتباط برقرار کنید.

یکی از باسابقه ترین کلینیک های دندانپزشکی است. شما در این مرکز می توانید با خیال راحت دندان های خود را به دندانپزشک های مجرب و کارکشته بسپارید. ضمن اینکه باید یادآور شد که در کلینیک جنت آباد، بهترین مواد برای عصب کشی استفاده می شود. چون کیفیت مواد که در این زمینه استفاده می شود از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

عصب کشی دندان چیست؟

عصب کشی که به آن درمان ریشه دندان هم گفته می شود؛ برای ترمیم دندان های آسیب دیده از هر گونه عفونت انجام می شود. در این روش دندانپزشک متخصص اقدام به از بین بردن پالپ دندان یا همان بخش داخلی و نرم دندان می کند.

منظور از پالپ، بخشی است که به رشد دندان ها کمک می کند و شامل: اعصاب، بافت همبند و عروق خونی است. یکی از دلایلی که دچار دندان درد می شویم این است که درد و عفونت دندان به همین بخش پالپ دندان برسد. در این حالت بهترین و تنها راه درمان، عصب کشی است.

بیشتر بخوانید » بلیچینگ دندان در جنت آباد

این روش درمانی کمک می کند تا بتوانید بدون کشیدن دندان برای همیشه از شر پوسیدگی یا عفونت دندان های خود رها شوید. بدین ترتیب می توانید به راحتی و با لذت اقدام به جویدن غذا و امور روزمره خود کنید. پس در عصب کشی، ریشه و عصب دندان ها را خارج می کنند تا دندان از هر گونه باکتری و عفونت خلاصی یابد.

چه زمانی عفونت به ریشه دندان می رسد؟

هر یک از افرادی که نیاز به عصب کشی دندان دارند؛ بر اثر عدم رعایت بهداشت و نکات بسیاری دچار این عارضه می شوند. همان طور که گفته شد؛ این عمل زمانی انجام می گیرد که عفونت به ریشه دندان برسد. اما چه زمانی این اتفاق می افتد؟ مهمترین عواملی که سبب نفوذ عفونت به ریشه دندان ها می شود؛ به قرار زیر می باشد:

  • عدم رعایت بهداشت مربوط به دهان و دندان
  • استفاده از انواع نوشیدنی های غیر مضر
  • استفاده از انواع مواد غذایی و عدم رسیدگی به دندان ها
  • عدم مراجعه منظم به دندانپزشک برای بررسی ریشه دندان ها
  • گذر زمان و پوسیدگی دندان ها به مرور زمان
  • هر گونه ضربه و آسیب وارد شده به دندان ها بر اثر تصادف یا هر گونه صدمه دیگر
  • و…

به طور کلی هر یک از این عوامل سبب آسیب دیدگی به دندان می شود که می بایست حتما به یک دندانپزشک متخصص برای عصب کشی مراجعه کرد. چون عفونت به ریشه دندان می رسد و بایستی آن را از دندان ها با عصب کشی خارج کرد. باید توجه داشت که هر دندانپزشکی در این زمینه از مهارت بالایی برخوردار نیست. ضمن اینکه مواد و متریالی که برای پر کردن دندان ها استفاده می شود هم اهمیت بسزایی دارد.

عصب کشی دندان چگونه انجام می شود؟

بیماری که برای عصب کشی دندان های خود به دندانپزشک مراجعه می کند؛ درد زیادی را در ناحیه دندان های خود حس می کند. چون این درد دندان به ریشه و عصب دندان های او رسیده است که می تواند بسیار طاقت فرسا باشد. بنابراین می بایست در اولین لحظه به یک دندانپزشک مراجعه کند.

عصب کشی دندان چگونه انجام می شود ؟

یک دندانپزشک متخصص با مشاهده دندان های بیمار خود تشخیص می دهد که نیاز به چند مرحله برای اعصاب کشی دندان های مورد نظر دارد. چون روند انجام عصب کشی شامل چند مرحله است. پزشک در ابتدا با استفاده از اشعه ایکس، محل دقیق پوسیدگی دندان را متوجه می شود. پس از آن اقدام به بیهوشی موضعی فرد بیمار می کند که به وسیله سرنگی باریک، دندان های شما بی حس می شوند.

بیشتر بخوانید » روکش دندان در جنت آباد

پس از بی حسی دندان ها، آن ها را با یک ورق آلومینیومی جدا می کنند تا خیس و آلوده نشوند. در مرحله بعد که به آن پالپکتومی است؛ با یک مته کوچک، سوراخی روی دندان ها ایجاد می کنند تا بدین ترتیب ضمن پاکسازی محل آلوده و ضد عفونی جایی برای رشد باکتری در دندان وجود نداشته باشد. در انتها پزشک اقدام به پر کردن دندان می کند. برای این منظور از موادی به نام گوتاپرکا استفاده می شود. در پایان نیز روی دندان تاج گذاشته می شود. به تمامی این فرآیند، عصب کشی دندان گفته می شود.

منبع : root canal

تماس فوری